Zomer Boodschappenpakket

door | 18 jul 18

EEN PAKKET VOL ZOMERSE BOODSCHAPPEN

Dit vind ik echt heel erg grappig. Ik ben jarenlang abonnee geweest van het Veronica Magazine en heb via hen wel vaker leuke aankopen gedaan: DVD’s in mooie special edition boxen, een pakket met fijne Nivea producten of een doos vol met boodschappen voor weinig. Ondertussen lees ik het magazine niet meer, maar heb nu wél een extra goede reden om toch weer eens zo’n boodschappenpakket te bestellen. Er zit namelijk een Saus.Guru sausje in!

Vanmiddag ben ik dus even langs Primera gegaan om voor het eerst in jaren weer een Veronica Magazine in huis te halen. Stiekem toch wel weer heel erg leuk om die dan gelijk even door te bladeren en hier en daar een column of interview te lezen. En op zoek naar de pagina met het boodschappenpakket natuurlijk! Die heb ik ondertussen gevonden én de box besteld. Ik ben altijd wel fan van die dingen geweest. Voor €12,95 krijg je een keur aan producten. Het voelt een beetje als een kerstpakket. En daar word ik ook altijd zo blij van.

Aan de hand van de foto kan ik natuurlijk al zien wat er allemaal in zit, maar ben nog steeds benieuwd wat ik allemaal aantref als ik hem straks in ontvangst neem en openmaak.

Ook leuk om te weten trouwens: bij Libelle kun je deze box winnen. Nog beter! Een uitgelezen kans om een hoop nieuwe producten te proberen. Wie weet zit jouw nieuwe favoriete saus, drankje of snack wel in dit boodschappenpakket. Is het proberen waard, toch!?!

 

Zomerse sausjes in het gras

0 reacties

Een reactie versturen

Op de hoogte blijven van nieuwe blog posts? Volg me op Instagram, via @SausGuruSyl:

Tips, vragen of opmerkingen? Stuur mij gerust een mailtje!
Sylvia@Saus.Guru

Find our products at: