Uitgelicht: Bigger Than Mack

door 30 jun 18

 

BIGGER THAN MACK – HAMBURGERSAUS 

 Ik denk niet dat ik hoef uit te leggen wat de inspiratie is geweest voor deze saus. Ook chefs hebben zo hun guilty pleasures en we gaan dus graag af en toe bij de gele M langs.

Zelf ben ik altijd fan gebleven van de super simpele hamburger en had nog nooit een Big Mac op. (True story.) Heel vervelend dus dat ik die nu wel een keer moest proeven. Om eerlijk te zijn heb ik echt even aan deze smaak moeten wennen. Het was pas tijdens de photoshoot voor ons artikel in de Allerhande* dat we de Bigger Than Mack in zo’n heerlijke combi hebben gegeten waardoor ik in één klap mega fan ben geworden. Die combi is dus de eerste toepassing die ik met jullie wil delen. Daarna volgen wat minder direct voor de hand liggende tips, want de BTM is super veelzijdig.

 (*Hier ga ik overigens nog een keer uitgebreid verslag van doen, want dat is zo bijzonder om mee te maken!)

Bigger Than Mack goes USA
Bigger Than Mack met lamsburgers en Turks brood

 

  • Turks brood, even gegrild op de barbecue, lamsburger (van köfte-gehakt), tomaatjes van de Q (zie foto).

  • Naturel chips.

  • Hotdog, of als dip bij de knakworstjes.

  • (Broodje) frikandel speciaal 2.0.

  • Snackgroente; lekker dippen.

 

  • Turks brood, even gegrild op de barbecue, lamsburger (van köfte-gehakt), tomaatjes van de Q (zie foto).

  • Naturel chips.

  • Hotdog, of als dip bij de knakworstjes.

  • (Broodje) frikandel speciaal 2.0.

  • Snackgroente; lekker dippen.

0 reacties

Een reactie versturen

Op de hoogte blijven van nieuwe blog posts? Volg me op Instagram, via @SausGuruSyl:

Tips, vragen of opmerkingen? Stuur mij gerust een mailtje!
Sylvia@Saus.Guru

Customer Support

Customer Support